Quiltad jacka

quiltad jacka

Quiltad jacka – Min nya höstjacka

Ett litet blogginlägg om min nya jacka. Trodde länge på en varm och härligt sommar likt den förra året. Jag kunde inte drömma om att beställa en ny jacka under sommaren men igår kväll så höll jag på att frysa ihjäl. Vi brukar alltid grilla vart tredje söndag (oavsett väder) men igår var det egentligen för kallt. Min tunna sommarjacka höll mig inte varm länge och jag lovade mig själv att beställa en ny idag.

Jackor på nätet

Idag har jag suttit nästan två timmar i jakt på min nya jacka. Alla stora e-butiker har ett enormt utbud av jackor och det tog en timma innan jag ens bestämt vilken modell jag skulle ha. Jag började att kolla runt efter snygga bomberjackor men hittade ingen jag gillar, trots att jag är ett stort fan av bomberjackor. Min tjej har alltid gillat quiltade jackor och har nästan tvingat mig på en vid ett par tillfällen. Har alltid tyckt att de sett lite snobbiga ut men efter mitt besök hos Care of Carl ändrade jag uppfattning, hela deras sortiment är ju helt underbart. De erbjuder endast kända varumärken och priset blev lite högre än vad jag tänkt. Trots att jackan var på rea gav jag nästan 2 500 kr men är riktigt tillfredsställd med mitt köp. Jackan har tillverkats av Colmar, ett märke jag tycker gör riktigt snygga jackor. Tillverkad i polyester med en fyllning av dun, vilket gör att den passar mer som en höstjacka. En klassisk stilren design på en quiltad jacka helt enkelt.